Denne workshop har fokus på:
at give slip
at trække sanserne væk fra alt det du beskæftiger dig med
at være i nuet
at finde ro
at være stille 
at træne din tålmodighed og lære at vente

at komme ned i en dyb afspændt tilstand

 

  • Du guides ind i de udvalgte yin og restorativ yoga stillinger, og hjælpes evt. af underviseren, sådan at du er mest mulig passiv i stillingerne.

  • Tempoet sættes helt ned, hvor du indfinder roen i blot at være tilstede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig. 

 

I den restorative yoga bruges blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen, hermed bliver kroppen holdt og støttet således, at du ikke skal bruge kræfter på at holde dig selv i stillingerne – du skal blot hvile.  

Hver stilling holdes i minimum fem minutter med ønske om at hjælpe kroppen til at give slip på eventuelle spændinger og eller stagnationer.

Restorativ yoga er en yderst blid form for yoga der giver kroppen og nervesystemet mulighed for at hvile. 

Workshoppen vil også indeholde enkelte vejrtrækningsøvelser.

 

Restorativ yoga og stress

Restorativ yoga er en hel fantastisk yogaform til stressramte. Ved at støtte din krop i forskellige yogastillinger, giver du din krop de bedste betingelser for at komme ned i en dyb tilstand af afslappethed. Dit sympatiske nervesystem er i den grad overbelastet, og din krop har brug for hjælp til at vække det parasympatiske nervesystem.

Responsen på disse stillinger er helt fantastisk, og det fortæller mig igen og igen, at Restorativ yoga kan en masse, som b.la stressramte i den grad kan have glæde af – specielt kombineret med professionel samtale terapi / coaching forløb.

 

Hvem har glæde af restorativ yoga?

Alle kan have glæde af Restorativ Yoga. Særligt i perioder med fysiske eller psykiske skavanker. Kroppen er fantastisk – og at give den optimale betingelser, er en vigtig brik i et genopbyggende forløb.

 

Praktisk:

  • Alle er velkomne på workshoppen, intet forhåndskendskab til yoga er nødvendigt.
  • Det er vigtigt, at du forbliver dejlig varm, tag gerne lunt behagelig tøj på og varme sokker. 

 

UNDERVISER: Anita Rostgaard Andersen, yogalærer ved Yogastudie og uddannet i Hatha, Yin og restorativ yoga.
DATO: 25. oktober 2020
TID: Kl. 10.00-13.00

STED: Yogastudie, Lydersholmvej 1, 6270 Tønder
PRIS: 300 Kr.

Hvis du er tilmeldt et af mine ugentlige hold er din pris 250 kr. (send en sms 61308530 eller mail til info@kostguiden.dk)

DELTAGER: Max 6 deltager

Tilmelding her

 

Lidt om yin Yoga
Yin yoga er et fantastisk supplement til al anden træning. Yin yoga er træning af bindevævet.

Bindevæv findes overalt i kroppen som et støttevæv for dine knogler, muskler, organer, blodårer og nervebaner – endda helt ned i celleplan. Med yin yoga stimulerer du dit bindevæv til at blive stærkere og mere fleksibelt.

Yin yoga er enkle siddende eller liggende stræk på 3 – 5 minutter. En nærværende indadvendt praksis, hvor du træner din tålmodighed, accept og udholdenhed. Yin yoga er storset for alle uanset alder, køn og fysisk form.