Min datter spurgte mig forleden: “mor hvordan ser din kalender ud her i december?” …….”jeg håber vi får mere tid i år til bare at julehygge – bage småkager, lave konfekt, flødeboller og se julefilm”. Tak til min store datter på 18 år, fordi hun minder mig om, hvor vigtig det er, at holde fast i traditioner – NÆRVÆR, KÆRLIGHED OG EN FORNEMMELSE AF ALTINGS FORBUNDETHED. AT VÆRE HER LIGE NU.

 

Men, men …….der er en fin balance – min kalender ser meget fornuftig ud, både i forhold til mit arbejde som yogalære, og tid til at hygge med familien.

 

Uge 49 står på juleafslutning for mine ugentlige yogahold, inden de ugentlige hold går på “juleferie”.

 

Uge 50 fra mandag til torsdag, er der fuld hus på mit yoga retræte på Løgumkloster Refugieum – med 19 tilmeldte (og venteliste). Jeg glæder mig meget til, igen at være en del af den fantastiske energi og stemning der er på Løgumkloster Refugium.

 

Søndag i uge 50 afholder jeg restorativ søndag fra kl. 10 – 13. En workshop med nærvær, omsorg og stimulation af det parasympatiske nervesystem. Venteliste.

 

Uge 51 byder jeg velkommen til 3 spændende workshops:

Tirsdag den 17. december kl. 17 – 19 Myofascia release og yin yoga. Få ledige pladser.

Onsdag den 18. december kl. 17 – 19 Power yoga og yoga Nidra. 1 ledig plads.

Torsdag den 19. december kl. 17 – 20 Funktionel yoga med fokus fordøjelsen inkl. ernæringsoplæg (tarmens betydning for et bedre helbred) og yoga Nidra afspænding. Få ledige pladser.