NYT HOS YOGASTUDIE – “BREATHING IN MOVEMENT”:

Vi kan arbejde med kroppen bevidst og ubevidst. Din krop er super-smart og super-intelligent, men det kræver ofte, at du stopper op og bliver bevidst og lærer at lytte til kroppen. Det kan vi bl.a lære gennem yoga og meditation. Jeg er super glad for at kunne bidrage med dette. 


“BREATHING IN MOVEMENT”, er et nyt tiltag hos Yogastudie.

Holdet udbydes i første omgang kun tirsdag formiddage kl. 10.30 – 12.00. På holdet er der plads til 8-10 deltager, og det forløber over de samme uger som Yogastudie´s andre hold. Dette betyder også, at den tæller med i muligheden for at bytte hold.

Dit nervesystem, dit åndedræt og din krops bindevævs netværk er sansende og sensitiv – og ubevidst er en del af kroppens hjælpere. I perioder – korte som lange – kan dette system være mere belastet (stress, traume, sygdom m.m) end godt er, og ubevidst ændre åndedrættet sig, nervesystemet påvirkes og dit bindevæv bliver mere “stift” end godt er. Kroppen reagerer på livet! 

“BREATHING IN MOVEMENT” er en veksling mellem teori og praksis. Simple øvelser og bevægelser, massage med bolde, brug af varme og tyngde, samt meditation og afspænding, som alt har fokus på at give plads til åndedrættet og livet!