Enetimer i restorativ yoga 

Jeg glæder mig over at kunne tilbyde Enetimer i  den restorative yoga.

Jeg er meget glad for at undervise i restorativ yoga, hvor jeg kan tilbyde min fulde opmærksomhed og omsorg for dig og dine ønsker.

Der kan være mange grunde til at vælge enetimer. Du har måske brug for at få skræddersyet et program, som passer til dine behov lige nu og her, og det er en fantastisk måde at give dig selv en pause.

Restorativ Yoga kaldes også, direkte oversat fra engelsk, genopbyggende yoga. I ordets betydning ligger restitution. Vi har brug for bevidst restitution – ro, dyb hvile og afspænding for at skabe balance.

Den restorative yoga kan være med til at genopbygge og skabe balance i din krop efter stress symptomer eller sygdomme.

 

Restorativ Yoga kan bl.a afhjælpe:

Stress og søvnproblemer

Træthed

Forhøjet blodtryk

 

Og kan desuden hjælpe på genopbygning af kroppen efter en længerevarende sygdom.

Jeg har selv meget stor glæde af denne praksis, og mærker på egen krop, hvordan den hjælper med at rette op – eller opretholde både fysisk og psykisk sundhed. Det samme mærker mine gæster i Yogastudie – og jeg ser det virke hos dem med stor effekt.

Ved ene-undervisning vil sessionen blive mere eller mindre skræddersyet til dine behov, og der vil være større opmærksomhed på detaljerne, end der er mulighed for på et hold.

 

PRIS:

Pris: 800 kr. for 120 minutter for en person

Pris: 1000 kr. for 120 minutter hvis i er 2 personer der ønsker 2 timer sammen.

 

Det er muligt at booke tider til 1:1 restorativ yoga primært onsdag, fredag mellem kl. 9-13. Men spørg gerne om andre mulige tidspunkter.

Du kan aftale et tidspunkt ved at du sende en mail til info@kostguiden.dk eller en sms til 61308530

 

Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke er behandler eller terapeut. Yogaen rummer ufatteligt mange redskaber til at lette en svær situation, så man får det bedre og ser lysere på tilværelsen, men i nogle tilfælde er du bedre hjulpet med en behandler der har faglig kompetence til lige netop din problematik – eller det kan være et samarbejde, så den restorative yoga er en del af din øvrige behandling.

Ved evt. spørgsmål kontakt mig gerne på mobil 61308530 eller mail info@kostguiden.dk. 

Hvis I er 2 der vil undervises sammen, kan det også lade sig gøre